Welkom

RondOM Netedal, jogging criterium in je eigen gemeente. 

 

We kijken met zéér veel goesting vooruit naar 2022! 

 

Jullie zijn welkom op de eerste jogging van het nieuwe criterium, vrijdag 20 mei te Hallaar! Meer info te vinden op de pagina kalender.

 

 

“RondOM Netedal” wordt georganiseerd door de organisatoren van 8 joggings uit de gemeente Heist-op-den-Berg en dit met de steun van de dienst Sport en Jeugd

Het doel van RondOM Netedal

“RondOM Netedal” staat voor een joggingcriterium, bestaande uit een samenstelling van 8 joggings uit de deelgemeenten van Heist. “RondOM Netedal” wordt georganiseerd met de steun van de dienst sport en jeugd, ter bevordering van de “joggingsport” in de ganse gemeente, en tot het in stand houden, maar liefst ter uitbreiding, van de bestaande joggings binnen Heist-op-den-Berg. Zowel de recreatieve als de gevorderde sporter is welkom om deel te nemen aan dit criterium. Ook dit jaar zal op elke jogging een G-Atleten wedstrijd gelopen worden.

Deelnemen is niet alleen goed voor je gezondheid, je doorzetting wordt beloond!

De criterium prijs, eencadeaucheque twv €10, is geldig te gebruiken in alle handelszaken van Heist-op-den-Berg!

Deelnemen is belangrijker dan winnen, maar toch zullen de deelnemers die 5 van de 8 joggings deelnemen belonen met een geschenk. De gemeente Heist op den berg staat garant voor het schenken deze mooie criteriumprijs, waarvoor dank! Dit jaar werken we terug met stempelkaarten, voor elke deelname één stempel. De criteriumprijs wordt u verzonden.

Deelnemen & inschrijven

Online vooraf inschrijven: zo kan je je agenda lang op voorhand plannen, en je maakt het de organisatie erg gemakkelijk. Registreer je even op de website, en je kan inloggen om zo in te schrijven voor de joggings die je wenst deel te nemen. Voor meer info kan u naar de pagina inschrijvingen gaan. Daarbuiten kan u ook de dag zelf nog deelnemen en inschrijven, dit tot maximum 15 minuten voor aanvang. 

Dank aan onze partners

 

  Clem Vercammen LetzGo Webdesign De Cock Peeters & Partners

 

Gemeente Heist-op-den-Berg Rode Kruis Vlaanderen