Welkom

“Joggen in Heist, leuk, tof, lekker sportief en goed voor uw gezondheid!

 

“RondOM Netedal” wordt georganiseerd door de organisatoren van 7 joggings uit de gemeente Heist-op-den-Berg en dit met de steun van de gemeentelijke sportdienst.

Het doel van RondOM Netedal

“RondOM Netedal” staat voor een joggingcriterium, bestaande uit een samenstelling van 7 joggings uit de deelgemeenten van Heist. “RondOM Netedal” wordt georganiseerd met de steun van de gemeentelijke sportdienst, ter bevordering van de “joggingsport” in de ganse gemeente, en tot het in stand houden, maar liefst ter uitbreiding, van de bestaande joggings binnen Heist-op-den-Berg. Zowel de recreatieve als de gevorderde sporter is welkom om deel te nemen aan dit criterium.

Ook dit jaar zal op elke jogging een G-Atleten wedstrijd gelopen worden.

Barcode timing:

Ook dit jaar gebruiken we een barcode timing. Op deze manier vermijden we alle problemen bij de aankomst en zullen we op correcte tijden kunnen rekenen. Na de wedstrijd wordt u per mail op de hoogte gebracht met de uitslag. Later zal de uitslagen op de website vermeld worden. We danken onze financiële partners die deze kostprijs opzich nemen.

Criterium prijs - cadeaucheque twv €10, geldig te gebruiken in alle handelszaken van Heist-op-den-Berg

Deelnemen is belangrijker dan winnen, maar toch zullen de deelnemers die 5 van de 7 joggings deelnemen belonen met een geschenkje. De gemeente Heist op den berg staat garant voor het schenken deze mooie criteriumprijs, waarvoor dank! Dit jaar werken we terug met stempelkaarten, voor elke deelname één stempel.

Ophalen van de criteriumprijs

Deelnemen & inschrijven

Online vooraf inschrijven: zo kan je je agenda lang op voorhand plannen, en je maakt het de organisatie erg gemakkelijk. Registreer je even op de website, en je kan inloggen om zo in te schrijven voor de joggings die je wenst deel te nemen. Voor meer info kan u naar de pagina inschrijvingen gaan. Daarbuiten kan u ook de dag zelf nog deelnemen en inschrijven, dit tot maximum 15 minuten voor aanvang. 

Dank aan onze partners

 

HV Interieur Clem Vercammen LetzGo Webdesign De Cock Peeters & Partners

 

Gemeente Heist-op-den-Berg Sportdienst Heist Rode Kruis Vlaanderen